L'AMPA de l'Escola de Música demana els comptes del centre

Els seus representants asseguren que els volen per trobar una forma de viabilitat per l'augment de les quotes.


Una vintena de representants de l’AMPA de l’Escola Municipal de Música de Mollet van oferir dimecres una roda de premsa per tal de “mantenir informats sobre la situació de l’escola i aclarir aspectes que sembla no estaven clars en algunes publicacions recents”.


Maria Hernández, com representant, va llegir un comunicat on es va mostrar el malestar per l’augment de les quotes del 70% al 120% respecte el curs passat que diuen “mata l’escola”. La portaveu va remarcar que “de 450 prematriculacions, només s’han matriculat uns 250 alumnes mentre que l’any passat en aquesta època eren 400 els alumnes matriculats”.


En el comunicat es vol deixar clar també que l’AMPA no ha aturat cap procés de matriculació sinó que “els propis pares quan venien a fer la prematriculació es feien enrere al saber les quotes. Aquesta matriculació ha estat una aposta, si al setembre no s’aconsegueix avançar tenim constància que molts pares donaran de baixa els seus fills”.


Reunió amb la regidora d'Arts Escèniques


Representants de l’AMPA van tenir divendres passat una reunió amb la regidora d’Arts Escèniques, Mercè Bertran. “La reunió va ser cordial tot i que la forma en que l’Ajuntament i nosaltres interpretem les vies de sortida econòmica són  molt diferents”, va assenyalar Bertran. L’AMPA va demanar a la regidora els comptes de l’escola per tal d’entendre el detall i trobar una solució entre tots. Bertran els hi va dir que els hi faria arribar.


En el moment que rebin aquestes dades i segons les seves conclusions, l’AMPA farà públiques algunes propostes de viabilitat que “ja tenim en ment” i informarà de les accions pertinents.


El període de matriculació ja ha finalitzat. La propera assemblea de l’AMPA de l’EMM serà el proper 6 de setembre a les vuit de la tarda.L'AMPA ha enviat una carta explicant la seva versió dels fets al Síndic de Greuges de Catalunya.

Edicions locals