"Les retallades del PP i els no pagaments de CiU faran tancar els Centres de persones amb discapacitat"

La regidora de Serveis Socials, Anna Maria Díaz, es manifesta amb la resta de socialistes molletans.

Els socialistes molletans van manifestar, a les portes del Taller Alborada i del Centre Ocupacional del Bosc, la seva oposició a les retallades del PP a la Llei de Dependència i el no pagament de CiU d’aquests serveis assistencials i productius: "Molt greus a la nostra ciutat per la sensibilitat municipal, impulsada pels socialistes al Govern local, amb les persones grans i les persones amb discapacitat", asseguren. Aquestes retallades del PP i el no pagament de CiU posen en perill el pagament de sous i l'existència de la xarxa de centres assistencials i laborals molletans de persones amb discapacitat.

La regidora de Serveis Socials, Ana Maria Diaz, membre de la comissió executiva del PSC, acompanyada de la resta de socialistes i famílies afectades per les retallades de la llei de dependència, ha explicat el greu i imminent perill que corren els centres assistencials i laborals per a persones amb discapacitat de la ciutat. A més, la congelació i retallada de la Llei de Dependència deixa sense assistència mínima a milers de persones, moltes persones grans que ja comencen a pagar medicaments i IVA alts de molts productes i serveis, entre d'altres retallades.

Els socialistes molletans, dins d’una protesta de rebuig estatal del socialisme, protesten per les retallades en la Llei de Dependència, i l’atac que estan rebent els col·lectius més vulnerables per part de les decisions dels Governs de dretes del PP i de CiU.

Edicions locals