El CF Mollet UE torna a la feina pensant en el Torneig dels Històrics

L'equip de Jordi Muñoz s'estrenarà aquest dimecres al campionat estiuenc davant el Sant Andreu.

El CF Mollet UE va tornar dilluns als entrenaments per iniciar la pretemporada. L'equip de Jordi Muñoz ja treballa amb la mirada posada al Torneig dels Històrics, on l'equip molletà debutarà aquest dimecres contra Sant Andreu i Vilafranca. El club participa en aquest campionat d'estiu per primera vegada a la seva història.

La primera sessió preparatòria va comptar amb el treball físic i, sobretot, el toc de pilota. "Els jugadors han complert amb un treball específic personal d'entrenament durant les setmanes anteriors, això fa possible començar a treballar ja amb la pilota", va destacar Jordi Muñoz. De fet, l'objectiu d'aquesta primera setmana d'entrenament és fer un bon paper al Torneig dels Històrics. "Anem a competir al màxim nivell. Volem jugar i guanyar. Sabem, però, que davant nostre tindrem dos grans equips, però nosaltres no descartem res", va augurar Muñoz. 

El CF Mollet UE  juga aquest dimecres a la tercera jornada del Torneig dels Històrics. Els molletans estan al grup 3 i jugaran dos partits de 45 minuts contra Sant Andreu -de la Segona Divisió B- i Vilafranca- de la Tercera Divisió-. Només el primer classificat passa a semifinals que es jugaria divendres contra el campió del grup 4 (Manlleu, Cornellà i Vilassar de Mar).

Edicions locals