El CF Mollet UE posa el perfil del twitter dels jugadors a la samarreta

Una fórmula pionera que persegueix la interacció directa entre els aficionats i els jugadors.

El CF Mollet UE ha canviat el nom dels jugadors de la samarreta per mostrar el perfil de Twitter de cada jugador. El club molletà ha presentat aquesta iniciativa en el Torneig dels Històrics i seguirà vigent durant aquesta temporada. La iniciativa de l'entitat té com a objectiu apropar l'equip als aficionats i disposar d'un nou canal de comunicació directe entre futbolistes i club.


Tot aquell que tingui perfil de Twitter pot veure i seguir als jugadors del Mollet ja que tota la plantilla disposta d'un perfil en aquesta xarxa social que, a més, està estampat en la seva samarreta, sobre el dorsal assignat. "Creiem que el CF Mollet UE havia de donar un pas endavant per intentar apropar als aficionats al futbol el nostre primer equip", assenyala José Luís Rodríguez, cap de comunicació del club.

En un primer moment la nova fórmula va sorgir amb la idea d'intercanviar impressions amb el mateix perfil de Twitter del club (@cfmolletue), però llavors es van adonar que els protagonistes també ho volien fer.

D'aquesta manera, el CF Mollet UE és pioner en Espanya en canviar el nom del jugador de la samarreta pel seu perfil Twitter. "Som un club modest que vol donar totes les facilitats del món als aficionats perquè ens puguin seguir". Ja sigui mitjançant el web o les noves xarxes socials com Twitter o Facebook, com remarca el president del club, Feliu Tura, que confia en "la utilitat de les noves tecnologies associades al futbol modest per millorar la comunicació entre club i afició".

Edicions locals