Engrescant a les colles

L’engrescada de les colles ha estat la primera activitat en la que els escamots molletans han disputat el primer dels quinze punts que hi ha en jocL’engrescada de les colles ha estat la primera activitat en la que els escamots molletans han disputat el pr

Ahir a la nit el Parc de Can Mulà va acollir als seguidors i seguidores de les colles que presentaven la seva festa major i engrescaven a la ciutadania a participar-hi. Cadascun dels escamots va preparar la seva pròpia actuació.


Els morats van destacar amb un vídeo musical on reivindicaven ser guanyadors de la festa i mostraven les ganes que té la colla d’arrabassar la victòria al contrincant, que porta tres anys seguits guanyant. Seguidament al vídeo, els morats van fer una petita representació de totes les proves que hi ha en joc en les que el guanyador sempre eren els morats i enumeraven els motius per què els torrats eren els perdedors. Una altre vídeo musical va tancar l’acte en què els morats engrescaven als seus seguidors acompanyat d’uns grans globus taronges que van llançar al públic.


Per la seva banda, els torrats també van preparar una petita representació teatral on un pirata invocava als seus seguidors i els hi explicava quina era la recepta per fer la beguda torrada. Aquesta representació va estar acompanyada de petites carrosses que es van endinsar pel públic amb aigua i foc. També, l’escamot va repartir ron cremat entre els assistents per poder tastar tots la beguda que el pirata preparava des de l’escenari.

Edicions locals