Les sardanes han estat presents a la festa

La Cobla Jovenívola de Sabadell i la Cobla Ciutat de Terrassa han estat les encarregades de portar les sardanes a Mollet

Durant la tarda de dissabte ha estat la Cobla Jovenívola de Sabadell la responsable d’amenitzar la festa a l’Envelat, amb el concert de sardanes a les sis de la tarda, i a la Plaça Catalunya, amb la ballada de sardanes a les vuit del vespre. Diumenge serà la Cobla Ciutat de Terrassa la que amenitzarà la ballada de sardanes que tindrà lloc a les set de la tarda també a la Plaça Catalunya.


El concert d’aquesta tarda, al que han assistit una centenar de molletans i molletanes, s’ha composat per dues parts en les que s’han interpretat quatre peces en cadascuna d’elles. La Dolors Andrés, una molletana molt implicada amb la ciutat, ha estat l’encarregada de presentar l’acte i les cançons. Algunes de les peces interpretades han estat La noia matinera, Mimosa i Mollet cent anys de sardanes.


La Cobla Ciutat de Terrassa interpretarà demà peces com Pal de paller, Trencatimons, Fadrinalla, La colla de setze, L’amic Vernet i El cant de batre. Després del concert hi hauran balls vuitcentistes, valsos, boleros i vals jota entre d’altres.

Edicions locals