El PIVEM a la Festa Major de Mollet 2012

Els operaris del PIVEM, programa d’inserció laboral impulsat des de l’empresa municipal EMFO, han estat treballant en la neteja i manteniment de la ciutat durant els dies de Festa Major de la ciutat

En l’edició d’enguany el PIVEM ha estat l’encarregat de realitzar diverses tasques que han contribuït a la preparació dels espais de les activitats programades a la Festa Major de Mollet. El PIVEM és un programa d’inserció directa pel qual l’Ajuntament de Mollet, a través de l’empresa municipal de formació ocupacional i ocupació (EMFO), realitza contractes laborals a persones aturades que desenvolupen tasques de manteniment a diversos espais de la ciutat i per entitats molletanes. Es tracta d’un projecte que l’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’empresa municipal EMFO impulsen des de fa més de 10 anys i que té com a objectiu principal ajudar i contribuir al desenvolupament social i econòmic del municipi i dels seus ciutadans.


Dins d’aquest programa d’inserció directa es realitza prèviament una formació per tal de millorar les competències personals i professionals i augmentar, d’aquesta manera, les possibilitats de trobar feina. Aquelles persones que finalitzen aquesta formació i que estan preparades per iniciar un contracte laboral, poden passar a cobrir les vacants del PIVEM i treballar amb un contracte laboral de sis mesos de durada. Durant aquest any 2012 han participat més de 54 persones en el projecte de les quals 16 s’han incorporat a l’equip d’operaris del PIVEM i 13 han trobat feina en empreses externes.

Edicions locals