Èxit de participació de la Festa Major de Mollet

Durant els dies de Festa Major s’han organitzat més de 85 activitats de les quals més de 20 han estat destinades als infants.

La festa va tancar amb un doble final: el tradicional Ball amb l’Orquestra Internacional Maravella a l’envelat, ubicat per primer cop al pavelló de Riera Seca, i un concert amb Hotel Cochambre, que va omplir Can Mulà amb més de 4000 persones.

Mollet ha celebrat la Festa Major d’estiu del 18 al 21 d’agost. La gran participació en totes les activitats ha estat la característica més destacada d’aquesta festa. Les activitats amb major participació han estat les desenvolupades al parc de Can Mulà. La nit de les Colles amb Universal Rockers, el grup molletà The Murphies i Dr.Calypso va aplegar prop de 2500 persones; més de 1500 van gaudir del concert amb l’Orquestra Cimarron i Dj Albert Maya; l’Orquestra Maravella i Hotel Cochambre van aplegar més de 650 i 4000 respectivament. El castell de focs, des del parc de Ca l’Estrada també ha estat una de les activitats més concorregudes.

Per una altra banda, cal destacar l’èxit de públic que van tenir els concerts de nit de jazz a la terrassa del Museu Abelló els quals van omplir tota la seva capacitat amb una assistència de 180 persones. Els actes de les colles de Morats i Torrats com el Tapes Tour de Morats, el Torretasques dels Torrats també van comptar amb una gran afluència de públic.

Enguany, després de sis anys de victòria dels Torrats, la colla guanyadora en la competició de colles ha estat la de Morats.

Un altre clàssic de la Festa Major de Mollet que també va aplegar un públic molt nombrós va ser el pregó, a la plaça Prat de la Riba. Jordi Amenós la veu de la Festa Major molletana durant 8 anys va ser l’encarregat de donar el tret de sortida de la festa amb el seu pregó. A més, aquesta edició de la Festa Major de la ciutat ha incorporat un nou espai festiu: el parc de les Pruneres on s’ha projectat una doble sessió de Cinema a la Fresca, activitat infantil i familiar proposada pel Consell d’Infants que va ser seguida per un públic molt nombrós.

Festa Major solidària: A prop de 1300 euros per als bancs d’aliments de la ciutat i rècord d’Acapte de Sang

Com en els darrers anys, els diners recaptats en els espectacles de pagament de la Festa Major s’han destinat als bancs d’aliments de la ciutat, uns serveis per a les famílies amb menys recursos que compten amb el suport de l’Ajuntament de Mollet. Així, hi ha hagut activitats amb un preu simbòlic com el bany nocturn amb música a Ca n’Arimon, els concerts de Jazz al Museu Abelló i el concert de l’Orquestra Internacional Maravella. En total s’han recaptat a prop de 1300 euros, juntament amb la venda de fanalets, que es donaran als bancs d’aliments de la ciutat.

Pel que fa al nombre de donacions de sang de l’Acapte de Sang organitzada dissabte per les colles amb l’Associació de Donats de Sang del Vallès Oriental s’ha aconseguit un record que dobla les donacions de l’any passat. En total s’han fet 200 donacions.

Edicions locals