Més de 250 alumnes de Mollet participen al programa educatiu Viu el Besòs

Aquest programa impulsat pel Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs té com a objectiu prioritari apropar al col·lectiu educatiu el medi fluvial i els rius de l’entorn més proper.

Més de 250 alumnes de centres educatius de Mollet com són l’IES Mollet, l’Escola Sant Jordi, l’Escola Sant Gervasi i el Col·legi Lestonac, han participat durant aquest curs al programa d’educació ambiental Viu el Besòs, que organitza el Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs.

Es tracta d’un programa adreçat principalment a estudiants de segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i a estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius, així com d’altres centres educatius específics. En l’edició d’enguany, s’ha ofert la possibilitat d’escollir entre 8 activitats dissenyades per a alumnes de diferents edats i nivells. Concretament, els estudiants de Mollet han participat en les activitats següents: “De la depuradora al riu”, “Coneguem la depuradora” i “Com tenir cura dels rius”.

Segons dades del Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs, aquest programa educatiu ha rebut més de 4.500 alumnes durant el curs 2011-2012 procedents d’una vuitantena d’escoles i centres formatius de 22 municipis diferents.

Edicions locals