CDC Mollet portarà Miquel Abras pel 'Concert de la Diada'

Serà el proper 10 de setembre a les 21:30h al Mercat Vell de la ciutat. Tot seguit se celebrarà la marxa de torxes com acte unitari amb l'ANC Mollet.
El proper 10 de setembre a les 21:30h tindrà lloc al Mercat Vell de Mollet del Vallès l’acte de referència a nivell del Vallès Oriental de CDC i la JNC. Fent canvis importants en el format i el tipus d’acte que s’havien fet els darrers anys, Convergència de Mollet organitzarà el Concert de la Diada, amb la intenció que es converteixi en un acte de referència per tothom a la comarca els propers anys.


Aquest any, i havent escollit com a lema del concert Pel pacte fiscal i l’Estat propi, l’artista protagonista serà Miquel Abras, premi Enderrock 2011 per votació popular a la millor cançó d’autor. Abras presentarà els temes del seu darrer disc Equilibris Impossibles (Música Global, 2012), així com altres peces de treballs anteriors, com el premiat Temps de Zel.


El concert és obert a tothom i no hi haurà discursos polítics. El preu de l’entrada serà un lot d’aliments (un litre de llet, una ampolla d’oli i un pot de llegums cuits) o 2,5 € que seran entregats al Banc dels aliments de Mollet del Vallès.


Durant el concert hi haurà un servei de bar que serà gestionat per la Colla de Morats de Mollet del Vallès. Els beneficis obtinguts pel servei de bar aniran íntegrament a la Colla de Morats per finançar les seves activitats i els actes que organitzen a la ciutat.


Convergència ha volgut remarcar que tant el Banc dels aliments de Mollet del Vallès com la colla de Morats no tenen cap tipus de vincle amb Convergència. La col·laboració amb el Banc d’aliments ja ve de lluny i l’oferiment a les Colles respon a objectiu de col·laborar amb la resta d’entitats i associacions que hi ha a la ciutat organitzadora.


Posteriorment al concert, hi haurà un acte unitari amb l’ANC (Assemblea Nacional Catalana) que serà una marxa de torxes i que començarà a les 23:30h a la Plaça Prat de la Riba i acabarà al monument a Rafael Casanova. Convergència fa la marxa de torxes fins al monument a Rafael de Casanova des de fa 20 anys, però que ja l’any passat ho va cedir com a acte unitari a la ANC.

Edicions locals