Nou programa d’activitats, cursos i tallers

Ja és a punt el programa per al curs 2012-2013 d’activitats, cursos i tallers que organitza anualment l’Ajuntament de Mollet, amb la col•laboració de diverses entitats

Aquest nou programa està format per un ampli ventall d’activitats que es desenvoluparan als centres cívics, culturals, de la gent gran, de dona i de joves, des d’octubre a juny. Enguany, també s’inclou l’oferta esportiva de la ciutat que es realitzarà al Pavelló municipal de Plana Lledó, al Pavelló municipal de Riera Seca i al Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon.


En aquest nou curs hi ha tot un seguit d’activitats, cursos i tallers adreçats a totes les edats, infants, joves, adults, gent gran; i de totes les temàtiques: dansa, salut, art, artesanies, imatge, noves tecnologies, llengües, cuina, música, teatre, formació en el lleure, difusió cultural en general. També hi ha el programa de desenvolupament cultural comunitari que es du a terme als barris de Can Borrell i Plana Lledó, Obrim Finestres en família, format per activitats lúdiques, formatives, educatives i culturals per gaudir en família.


La nova programació incorpora dues novetats: per una banda s’ofereix una programació cultural realitzada amb joves que comencen a obrir-se pas en tots els camps artístics i presentaran les seves creacions al CC La Marineta. Per una altra, els comerços de la ciutat també participen en aquesta edició d’activitats, cursos i tallers oferint cursos i tasts de pernils, formatges, embotits i tes.


Podeu consultar tots els cursos, horaris i preus a www.molletvalles.cat.


Sistema d’inscripcions presencials i per Internet

Activitats als centres cívics i culturals, de dona i de joves


Les inscripcions es faran de manera presencial els dies 14, 17 i 18 de setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, de 15.30 h a 19 h.


A més, enguany les inscripcions es poden tornar a fer per internet, des de qualsevol ordinador, els mateixos dies i horaris que les inscripcions presencials. Si és la primera vegada que s’utilitza aquest sistema, caldrà dirigir-se primer a qualsevol dels centres de la ciutat i omplir una fitxa d’usuari de la xarxa. Posteriorment, es rebrà per correu electrònic l’usuari i la contrasenya per accedir al sistema i, tot seguit, es podrà accedir al sistema d’inscripcions en línia des del web municipal www.molletvalles.cat.


Cursos i tallers per a la gent gran


El programa d’activitats per a la gent gran a l’Ateneu Gran i El Lledoner està farcit d’activitats d’àmbits ben diversos com les habilitats personals, l’expressió, les noves tecnologies, la salut i el creixement personal i les humanitats. Les inscripcions per a aquests cursos, a excepció dels d’internet, es faran el 19, 20, 21 i 24 de setembre, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, de 15.30 h a 19 h. Les inscripcions als cursos d’internet es faran el dimarts 25 de setembre a les 17.30 h a l’Ateneu Gran i dimecres 26 de setembre a la mateixa hora al Centre de Serveis El Lledoner.


Programa esportiu Mou-te!


Aquest programa esportiu adreçat a la població adulta i a la gent gran es desenvoluparà al Pavelló municipal de Riera Seca i al Pavelló municipal de Plana Lledó. El proper dijous 6 de setembre es farà una sessió informativa a les 10 h al Centre Cultural La Marineta i les inscripcions es podran fer el proper 13 de setembre a partir de les 8 h.


Tota la informació sobre les activitats esportives que es desenvolupen al Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon es pot consultar al mateix centre.

Edicions locals