Mollet insisteix a l’ACA perquè netegi la Riera de Lourdes abans de l’època de pluges

El consistori molletà ha enviat una carta al director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per tal que comencin ja les actuacions de neteja i conservació de la Riera de Lourdes abans que arribi l’època de pluges

L’Ajuntament de Mollet ha enviat una carta al director de l’ACA en la qual demana que s’accelerin els treballs previstos davant la proximitat de l’època de pluges de la tardor i que cal afrontar amb la riera en perfectes condicions. Així, el consistori està insistint a l’ACA per tal que es desbrossi la llera de vegetació i es retirin possibles obstacles que poguessin dificultar el pas de l’aigua, entre la via del tren i el pont d’entrada al barri de Lourdes. L’ACA és l’administració responsable de garantir el bon manteniment de les rieres i l’empresa pública Forestal Catalana és l’encarregada de portar-ho a terme.

Malgrat les reduccions pressupostàries, el conveni signat el passat mes de juliol entre l’Agència Catalana de l’Aigua i l’empresa pública de la Generalitat, Forestal Catalana preveu actuacions de neteja i conservació per aquesta tardor a la Riera Merdans al barri de Lourdes per un valor de 7.754 euros.

Edicions locals