La cocteleria té un nom, K la iaia

Plaça Major, 20 - Tel: 627557135K la iaia ha obert un nou local a Mollet, concretament a la Plaça Major, número 20. Es tracta d’una creperia cocteleria, al bell mig de l’Illa de Mollet que combina l’art de la restauració amb el de la cocteleria.

Com a creperia, la seva especialitat són els creps dolços i salats els quals podràs triar entre una gran varietat. Però també es fan amanides, aperitius, torrades, entrepans i taules amb embotit ibèric a i tot el pa fet al moment. 

Així, podràs gaudir de les seves ofertes de tarda com les següents: crep i beguda per 4 euros; entrepà i beguda 3,90 euros; i cafè/infusió i croissant 2 euros.

Pel que fa la cocteleria, K la iaia compta amb més de trenta varietats de entre còctel amb alcohol i sense alcohol. Amb quatre anys d’experiència en aquest món,  K la iaia ha delectat els paladars de molts molletans amb els seus combinats.

Però a banda de la cocteleria, ofereix també una carta de cafès, més de quinze varietats, de batuts, xocolates, copes de gelat i cerveses d’importació. Tot això en un espai molt acollidor al rovell de l’ou de la ciutat i amb una terrassa molt refrescant en aquesta època.

K la iaia obre tots els dies, excepte el dilluns, a partir de les cinc de la tarda.

La gerència de K la iaia porta també l’Smooth Lounge Bar de Granollers. Un local més de disseny i nocturn.

Edicions locals