Els Castellers de Mollet completen una bona actuació

Dissabte van oferir una actuació en solitari a les Caves Codorniu i diumenge, una conjunta a la Plaça Súria de Barcelona.Els Castellers de Mollet van actuar el passat dissabte 1 de setembre en solitari a les Caves Codorniu. La colla molletana va realitzar els següents castells: pilar4, 3de6, 4de5net i pilar4persota . Aquesta actuació s’emmarcava dins d’un congrés de joves advocats europeus que s’ha fet aquests últims dies en terres catalanes.
 
Pel que fa a l’actuació realitzada el diumenge 2 de Setembre a la plaça de Súria de Barcelona, els Castellers de Mollet van realitzar els següents castells: 4de6agulla, 3de6, 4de6 i pilar4persota. Pel que fa a les altres colles, els Castellers de Sants varen fer el 4de8, 3de8, 2de7, pilar5; i pel que fa als Castellers de Cornellà varen fer 4de6, 3de6, 3de6a i 2pilars4 .

Les següents actuacions dels Castellers de Mollet seran el dimarts 11 de Setembre a les 12:00h en la plaça de l’Ajuntament de La Llagosta conjuntament amb Castellers de Caldes de Montbui i Castellers de Cerdanyola; i el dia 16 de Setembre a les 12:00h en la plaça de l’Artesania de Mollet del Vallès, en el marc de la Fira d’Artesans, conjuntament amb Castellers de Rubí i Castellers de Caldes de Montbui.

Edicions locals