El Recanvis Gaudí afronta el tram final de la pretemporada

L'equip de Pau García debutarà en quinze dies a la pista de l'Stadium Casablanca.

El Recanvis Gaudí afronta les dues últimes setmanes de pretemporada. El club molletà va confirmar a través d'un comunicat oficial que continuen de l'any passat els jugadors d'interior Albert Griso, Albert Masllorens i Javi Rodríguez. Al joc exterior també segueixen Edgar San Epifanio, nou líder de l'equip, i Nacho Marín. 


A més, l'equip de Pau García ha informat que s'ha reforçat amb l'aler del CB Santfeliuenc Stefan Ivanovic i els bases Xavi Guia, del SAB Torrelavega, i Joaquim Franch, de l'AQUA. Cal destacar que els tres jugadors tenen experiència a la Lliga EBA. El club molletà, que es va incorporar als entrenaments el passat 16 d'agost, confia en poder incorporar a un jugador d'interior i a un d'exterior.


El Recanvis Gaudí debutarà a la Lliga el cap de setmana del 15 i 16 de setembre a la pista de l'Stadium Casablanca. Abans, però, els molletans s'enfrontaran aquest dijous a Fontajau (Girona) davant el Sant Josep Girona a la Lliga Catalana d'EBA. La tornada serà el proper diumenge al pavelló de Plana Lledó (18h).

Edicions locals