Ara Mollet - Esquerra no s'adhereix a l'acte institucional de la Diada

Com en els últims anys, els republicans sí acudiran a la Marxa de Torxes del dia 10 a la nit i faran la seva particular ofrena floral al monument Rafael de Casanovas minuts abans que la resta de grups.

Ara Mollet - Esquerra ha enviat un comunicat per explicar la seva no adhesió a l'acte institucional de la Diada a Mollet del Vallès. Els republicans argumenten aquesta decisió per "gens reivindicatiu, per no estar pactat amb els grups polítics catalanistes i perquè l'Ajuntament de Mollet és un dels pocs de Catalunya i dels únics del Vallès Oriental que no fa onejar sola la senyera l'11 de Setembre als màstils institucionals en senyal reivindicativa del poble català".

D'altra banda, Ara Mollet – ERC s’afegirà a la Marxa de torxes que ha organitzat l’Assemblea Nacional Catalana de Mollet la nit del 10 de setembre. La marxa s’iniciarà a dos quarts de dotze a la Plaça Enric Prat de la Riba. El dia 11, Diada Nacional de Catalunya, a les 11 del matí, la formació ha convocat una concentració a la Plaça Catalunya. A tres quarts de dotze s'iniciarà un cercavila amb grallers per tal de fer l’ofrena floral minuts abans de l’acte institucional. Una vegada acabi aquest i haurà un altre cercavila per retornar a plaça Catalunya on l’ANC de Mollet oferirà el Vermut per la independència.

A més, la gent d'Ara Mollet - Esquerra,serà a la manifestació unitària de Barcelona la tarda de l'11 de Setembre per reclamar llibertat per constituir-nos com Estat i donar solucions immediates als nostres conciutadans.

Amb tot això, Ara Mollet - Esquerra inclou en aquest comunicat una pregunta directa per a l'alcalde de Mollet, Josep Monràs: "avui que el país està reivindicant més democràcia, més llibertat, on serà el Govern de Mollet del Vallès i el seu alcalde? Volem saber si a títol personal o no els membres del Govern de Mollet i el seu alcalde encapçalant-los seran a la manifestació de Barcelona per defensar els drets socials i nacionals dels molletans i molletanes com a ciutadans catalans que som".

Edicions locals