El Museu Isern acull la presentació de ‘No tinc 200 anys’ de Pere Pi

El pilot vallesà té l’honor de ser l’únic campió d’Espanya de velocitat, motocròs i trial.

El proper 22 de setembre a dos quarts d’onze del matí el Museu de la Moto Isern de la ciutat acollirà la presentació de llibre ‘No tinc 200 anys’ sobre les vivències del motociclista vallesà Pere Pi.

Pere Pi, nascut a Lliçà de Vall, és un pilot català de motociclisme, activitat en què va destacar durant les dècades de 1950 i 1960 aconseguint 6 campionats d'Espanya de motocròs, un de velocitat i un de trial (esdevenint així l'únic campió estatal d'aquestes tres disciplines alhora), a banda de 14 campionats de Catalunya en totes les modalitats.

La seva vinculació amb Mollet sempre ha estat molt estreta ja que va treballar a Derbi i es va relacionar molt amb les joventuts de Mollet. Casat amb Maria Isern, germana del comerciant i dinamitzador motociclista molletà Josep Isern, té dos fills: Eva i Ot Pi, aquest últim múltiple campió del món de biketrial.

A més, el Museu Isern oferirà una jornada de portes obertes immediatament després d’aquesta presentació per a que el públic interessat pugui conèixer gran part de la història del motociclisme a Catalunya i Espanya.

Edicions locals