S’inicia el nou curs polític pels socialistes

Els socialistes de Mollet critiquen les accions preses pel govern central i demanen “progrés per a tothom”

L’alcalde de Mollet i secretari local de relacions polítiques, Josep Monràs, i el primer secretari local, Josep Garzón, han escrit conjuntament una carta pels socialistes i progressistes de la ciutat per obrir el nou curs polític que comença amb la Diada de Catalunya. El lema que volen transmetre els socialistes de Mollet és “progrés per a tothom” defensant els serveis de la ciutat i la generació d’oportunitats iguals per a tothom.

Els socialistes cataloguen a l’actual govern com a “segador de drets i prestacions” per a tota la ciutadania essent incapaços, d’aquesta manera, d’arribar al camí de la recuperació. Monràs i Garzón, a la carta dirigida a tots els socialistes i progressistes de la ciutat, descriuen les accions que ha pres el govern com a “salvatge reforma laboral amb acomiadaments barats i sous baixos; bestials pujades, entre d’altres, de l’IVA, del preu de l’aigua, de les matrícules d’estudiants; sense oblidar el copagament sanitari i les retallades als centres educatius; i també la retirada i la disminució d’aportacions autonòmiques a les escoles bressol municipals i a les escoles de música local”.

Davant de tot el seguit d’adversitats que enumeren els socialistes, afirmen que seguiran treballant, tot i que amb més dificultats, per la ciutat i la ciutadania amb l’objectiu de generar oportunitats i progrés. També, per finalitzar la carta, engresquen als seus destinataris a assistir el proper dimarts 11 de setembre, per la Diada de Catalunya, al monument de Rafael de Casanova, davant del Parc de Can Mulà.

Edicions locals