El socialistes endegaran una nova campanya per la Diada

Sota el lema 'progrés per a tothom', estarà centrada en defensar el funcionament de la ciutat, els seus serveis i la generació d'oportunitats per als molletans.El PSC de Mollet del Vallès aprofitarà la Diada de Catalunya per endegar una campanya sota el lema “progrés per a tothom” i centrada en defensar el funcionament de la ciutat i seus serveis i la generació d’oportunitats per als molletans “davant uns governs de dretes a Catalunya i Espanya segadors de drets i prestacions”.

Entre altres, els socialistes denuncien les retallades en els àmbits de salut i educació, les “bestials” pujades, com l’IVA, el preu de l’aigua, de matrícules d’estudiants, la “salvatge” reforma laboral, i també la retirada i disminució d’aportacions autonòmiques a les escoles bressol municipals i a les escoles de música locals.

Pel que fa a la decisió d’Ara Mollet – Esquerra de no adherir-se a l’acte institucional de la Diada a Mollet, Garzón ha titllat d’equivocada la decisió dels republicans “però forma part de les tradicions de la Diada a Mollet”.


D’altra banda, el primer secretari local, Josep Maria Garzón ha explicat que el seu partit no recolza la manifestació unitària del proper 11 de setembre a Barcelona perquè “no estem per la independència de Catalunya, sí per un nou pacte fiscal”. 


Pel que fa a les informacions recents que parlen de "crisi institucional" al PSC, Garzón ha restat importància explicant que el PSC és un partit federalista des de la seva fundació i que el debat que hi ha al partit a nivell nacional no és nou: “estaria bé que el debat es produís a altres partits”.

Edicions locals