L’ANC Mollet planteja una Diada plena d’actes

L’Assemblea Nacional Catalana de Mollet ha organitzat actes entorn la manifestació convocada per dimarts.

Dilluns, un dia abans de la diada, la ciutat de Mollet serà l’encarregada de rebre els marxaires de Sant Hilari que han decidit sumar-se a la manifestació convocada per l’ANC i que venen a peu des del seu municipi.  Han passat la nit de diumenge a Sant Celoni i, dilluns, Mollet els hi donarà la benvinguda i els hi facilitarà un espai per dormir. 


El mateix dilluns a dos quarts de dotze de la nit la Plaça Prat de la Riba serà el punt de trobada per tots aquells que vulguin seguir la Marxar de Torxes fins al monument de Rafael Casanova on es farà la lectura del manifest de la Marxa cap a la Independència.


Al dia següent, els actes commemoratius de la Diada organitzats per l’ANC Mollet  comencen al migdia amb l’Ofrena Floral Institucional a l’emblemàtic monument de la ciutat en aquest dia. Posteriorment hi haurà la manifestació d’estelades fins a la Plaça Catalunya on tots els assistents podran gaudir del vermut independentista que l’ANC ha preparat.


No serà fins a dos quarts de quatre quan surti l’autocar, des del Tabaran (davant de la parada de taxis), per anar a la manifestació de Barcelona.  Tothom que hi vulgui anar pot reservar la plaça de l’autocar al Casal Cultural al preu de cinc euros. 


També, si voleu consultar les sortides dels autobusos des d’altres municipis, Esquerra Republicana del Vallès Oriental ha penjat al seu web els horaris i els preus per anar a la manifestació convocada per dimarts a les sis de la tarda a la cruïlla de Gran Via amb Passeig de Gràcia. 

[Img #12693]
En un principi la manifestació estava convocada a Plaça Catalunya però les perspectives d’assistència a la concentració de l’11 de setembre han superat les previsions inicials i, per garantir el màxim bon desenvolupament i fluïdesa de la concentració i posterior marxa fins al Parlament, des de l’ANC s’ha decidit canviar lleugerament el que s’havia previst.
Si voleu consultar els autobusos disponibles podeu fer-ho des del web d’Esquerra Republicana.Edicions locals