Dia a dia de la Festa Major

Visita la Festa Major de la ciutat a partir de la galeria fotogràfica del web.


Després de sis anys consecutius amb victòria torrada, la Festa Major d’estiu d’aquest any ha tingut un nou guanyador: la colla morada ha aconseguit arrabassar la victòria al contrincant. Ambdós escamots han disputat deu proves on s’han repartit catorze dels quinze punts que hi ha en joc. El darrer punt ha estat destinat a la colla més innovadora, creativa i original de la festa que, contràriament al resultat final, ha estat la colla dels torrats. Nosaltres hem seguit el dia a dia de les proves, les activitats, els espectacles i les actuacions que s’han desenvolupat per la Festa Major de la ciutat. Si no vols perdre’t cap detall, pots visitar la galeria fotogràfica que trobaràs al nostre web amb les imatges de cada dia de la festa.


Enguany, el més destacat de la Festa Major ha estat l’elevat nombre de participants, no només en les proves organitzades des de les colles sinó també en tots els actes, tant infantils, com juvenils, com per adults i gent gran.


Per cloure l’últim dia de festa, el Parc de Can Mulà va acollir, durant l’actuació del grup musical Hotel Cochambre, el passat dimarts 21 de juliol, a 4.000 persones. En aquest sentit, el Parc de Can Mulà ha estat l’indret  que ha aplegat més nombre de persones durant els actes de la festivitat d’estiu de la ciutat. També, la primera nit de Festa Major va tenir èxit de participació amb 2.500 persones que van assistir a La nit de les Colles amb el grups Universal Rockers, The Murphies i Dr. Calypso. Al dia següent, el concert de l’Orquestra Cimarron i Dj Albert Maya va aplegar unes 1.500 persones i, l’últim dia, durant el Ball del fanalet, uns 650 ciutadans van assistir a l’Envelat, enguany situat a la pista exterior del Pavelló de Riera Seca. 


Seguint amb temes musicals, els dos concerts que es van realitzar a la terrassa del Museu Abelló van omplir la totalitat de les places ofertes. Així, 180 persones per cada concert van fer que el jazz també tingués ressò durant la festa. Tots els diners recaptats amb les entrades, al igual que els diners recaptats en tots els espectacles de pagament de la festa, han estat destinats als bancs d’aliments de la ciutat amb la finalitat de col•laborar amb els més necessitats durant aquests moments de difícil situació econòmica. 


A banda dels concert, altres actes de Festa Major també han tingut una gran afluència de públic. És el cas del Pregó, del Torratasques i del Tapes Tour, dels focs artificials a Ca l’Estrada i del Cinema a la Fresca del Parc de les Pruneres.


Galeria de fotos de divendres (Marina Pérez)


Galeria de fotos de dissabte(Marina Pérez)


Galeria de fotos de diumenge (Marina Pérez)


Galeria de fotos de dilluns (Marina Pérez)


Galeria de fotos de dimarts (Marina Pérez)

Edicions locals