IxM en desacord amb la Diada molletana

Independents per Mollet no participarà en l’acte commemoratiu de la Diada a Mollet però sí a la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional de Catalunya

Independents per Mollet ha anunciat que no prendrà part de l’acte institucional molletà de commemoració de la Diada Nacional ja que l’acte no es basa en el caràcter reivindicatiu que el grup polític vol expressar. D’altra banda, Independents per Mollet recolzen la manifestació proposada per l’Assemblea Nacional Catalana i, també, engresquen als ciutadans i catalans en general a participar activament als actes organitzats per l’ANC entorn l’11 de setembre.


El president d’Independents per Mollet, Jesús M. Carrasco, ha volgut destacar l’important paper dels molletans, en particular, i dels catalans, en general, per dir la seva i així “marcar un punt de no retorn en el procés d’emancipació nacional i enviar un missatge ben clar als qui manen contra la gestió que estan fent de la situació de la crisi, d’espoli i de supressió dels drets socials i laborals i de l’estat del benestar”.


Així, Independents per Mollet no assistirà a l’acte convocat des de l’Ajuntament però sí que recolzarà la manifestació proposada per l’Assemblea Nacional Catalana sota el lema “Catalunya, Nou Estat d’Europa”.


Edicions locals