C-17, eix de promoció econòmica

Els alcaldes de Mollet, Granollers i Vic duen a terme un projecte on la C-17 pretén ser un eix de promoció conjunta entre empreses i territoris.


Els alcaldes de de les tres ciutats més importants entorn a la C-17 es van reunir ahir a l’Ajuntament de Vic amb l’objectiu d’establir les bases d’un projecte comú que potenciï l’ocupació i la promoció econòmica als territoris del voltant de l’autovia, d’aquesta manera, s’enfortirà l’activitat econòmica per les rodalies de la C-17. Una de les estratègies previstes per tirar endavant el projecte és la doble via del tren de la línia Barcelona-Vic-Puigcerdà.

Aquest projecte pretén beneficiar no només als territoris sinó també a les empreses privades. Segons ha explicat durant la trobada l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, “la implicació de les empreses dels territoris en el projecte és necessària, imprescindible i inqüestionable”. També, durant el seu discurs ha afegit que “hem de treballar per buscar noves relacions entre les empreses amb l’objectiu de sortir de la crisi, perquè en aquest projecte només hi ha dos protagonistes: l’activitat econòmica i l’ocupació”.

L’alcalde de Vic pensa que aquest projecte és una oportunitat per tirar endavant malgrat la crisis i generar ocupació. Així, aquesta iniciativa “vol aprofitar la potencialitat de les empreses i crear sinèrgies amb els territoris de l’eix de la C-17“.

L’alcalde de Granollers ha manifestat el seu acord amb les paraules dels seus companys i ha afegit que tots tres municipis treballaran per fer de la C-17 “un eix de promoció econòmica conjunta” i, també, ha avançat que convidaran a sumar-se al projecte a altres municipis com Ripoll, La Garriga, Manlleu o Les Franqueses del Vallès, entre d’altres.

Edicions locals