Tot a punt per celebrar la Diada de Catalunya

Com és habitual, més d’una cinquantena d’entitats realitzaran la seva ofrena floral al monument de Rafael de Casanova.


L’Ajuntament de Mollet commemora cada any la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional i una ofrena floral al monument a Rafael Casanova, obra de l’artista molletà Cesc Bas, a l’avinguda de Rafael Casanova. L’acte començarà a les 12 del migdia i comptarà amb la presència de la Corporació municipal.

Aquest serà l’acte central de la commemoració de l’Onze de Setembre a Mollet amb l’ofrena floral d’entitats i ciutadania. En l’edició anterior hi van participar més de 60 entitats de la ciutat.


Les corals de la ciutat, Estoc de veus i el Casal Cultural amb la Banda de Joves Músics acompanyaran la celebració amb la interpretació de peces musicals tradicionals. Com és habitual, es farà la hissada de la senyera, que enguany anirà a càrrec de dos infants de l’Associació de Veïns de Plana Lledó i del Club Patinatge Artístic Mollet. La hissada s’acompanyarà amb la interpretació per part de les corals del Cant de la Senyera. Tot seguit, serà el moment d’iniciar l’ofrena floral.

Per tal de donar la màxima solemnitat i expressar tot el contingut nacional de la commemoració, s’hissarà la senyera en solitari al pal del monument de Rafael Casanova al principi de l’ofrena per tal que la presideixi, i que hi romangui tot el dia. La senyera també estarà penjada en solitari als pals de la plaça de Prat de la Riba.

L’Ajuntament ha instal·lat en els eixos principals de tota la ciutat banderoles commemoratives de la Diada, per recordar la celebració i mostrar el reconeixement i l’adhesió de la ciutat de Mollet a la Diada Nacional de Catalunya.

Agenda a l'entorn la Diada de Catalunya


CDC portarà Miquel Abras per la vigília de la Diada


L'ANC Mollet planteja una Diada plena d'actes


ICV-EUiA mostra el seu desacord amb la celebració institucional


Ara Mollet - ERC no s’adhereix a l’acte institucional

SI demana que el deute fiscal català aparegui a Les Pruneres


IxM tampoc s'adhereix a l'acte institucional


Galeria de fotos de la Diada de Catalunya 2011

Edicions locals