Agenda entorn la Diada de Catalunya

DILLUNS

Matí, Casal Cultural. Rebuda dels marxaires de Sant Hilari que venen a peu des del seu municipi i ja han passat la nit de diumenge a Sant Celoni. Els marxaires passaran la nit de dilluns a Mollet per després poder continuar la marxa cap a Barcelona i arribar a temps a la manifestació convocada per l’ANC.

23:30 h, Mercat Vell.  Concert de Miquel Abras organitzat de Convergència de Mollet i la JNC. El preu de l’entrada és un lot d’aliments (1 litre de llet, 1 ampolla d’oli i 1 pot de llegums cuits) o, d’altra banda, 2,5 €. Tant els aliments com els diners recaptats es aniran destinats al Banc d’Aliments de Mollet.

23:30 h, Plaça Prat de la Riba. Marxa de torxes, convocada per l’ANC Mollet,  fins al monument de Rafael Casanova on el llegirà el manifest de la Marxa cap a la Independència.


DIMARTS

11 h, Plaça Catalunya.  Cercavila amb grallers per tal de fer l’ofrena floral per part de totes les organitzacions, entitats, associacions i persones a títol individual que vulguin mostrar el seu reconeixement envers aquest dia.

12 h, Avinguda Rafael Casanova. Acte institucional commemoratiu i ofrena floral al monument de Rafael Casanova. L’acte anirà acompanyat de música a càrrec de la coral Estoc de Veus i de la Banda de Joves Músics de Mollet. També hi haurà la hissada de la bandera que enguany anirà a càrrec de dos infants de l’Associació de Veïns de Plana Lledó i el Club Patinatge Artístic Mollet.

12:20 h, Avinguda Rafael Casanova. Cercavila fins a la Plaça Catalunya on molts membres de l’ANC Mollet i tots aquells que s’hi vulguin sumar aniran acompanyats d’estelades.

12:30 h, Plaça Catalunya. L’ANC Mollet oferirà un Vermut per la independència.

15.30 h, Parada de taxis. Sortida de l’autobús de l’ANC cap a la manifestació de Barcelona. El tiquet per reservar la plaça es pot obtenir al Casal Cultural al preu de cinc euros.


16.30 h, Pàrking de la bezinera de La Farinera. Caravana de cotxes per fer el següent recorregut per Barcelona: Passeig Santa Coloma – Av. Meridiana – Av. Rio de Janeiro – Pg. Valldaura – Via Júlia (mercat / ronda de Dalt) – Via Júlia – Pça. Llucmajor – Dr. pi i Molist – Fabra i Puig (mercat de la Mercè) – Tajo – Pça. Eivissa – Pg. Maragall – Llobregós – Pg. Mare de Deu del Coll – Viaducte Vallcarca – República Argentina – Pça. Lesseps – Travessera de Dalt – Torrent de l’Olla – Astúries – Pça. Virreina – Torrijos – Ramon i Cajal – Torrent de l’Olla – Diluvi – Pça. Rius i Taulet – Penedès – Torrent de l’Olla – Còrsega – Pça. Llapis – Pg. Gràcia – Rda. Universitat – Plaça Catalunya (reunió de tothom qui ha fet volta per BCN).

Edicions locals