CRA’P obre el període d’inscripcions

CRA’P - Pràctiques de Creació i Recerca Artística obre inscripcions pels tallers regulars, de moviment i de creativitat per adults i infants.

S’inicia el període d’inscripcions de CRA’P pels seus tallers habituals amb una novetat: el taller Moviment i Joc Creatiu. També, un altre taller que repeteix en el seu programa d’activitats degut a l'èxit de l'any anterior és el taller Una pràctica del Moviment. Totes les activitats començaran a partir del mes d’octubre i el que resta d’aquest mes estarà destinat a formalitzar les inscripcions. 


Moviments i Joc Creatiu està destinat als infants d’entre 4 i 11 anys i l’horari del curs serà els dilluns de dos quarts de sis de la tarda fins a les set. Aquest taller, conduit per Esther Freixa,  proposa als infants trobar-se amb el seu cos a través del joc, el moviment i la dansa, establint, així, un espai de confiança on cada nen podrà explorar la seva creativitat i compartir-la amb els altres. El preu del taller 20 € al mes.


Una pràctica del Moviment és una taller que continuarà en marxa aquest any amb l’esperit d’obrir la pràctica a nous participants. Aquest taller es realitzarà els dimecres des de les vuit del vespre fins a les deu de la nit. Ana S. Couso i Jorge Horno, els encarregats de dur a terme aquesta activitats, proposen un acostament al cos en moviment com a vehicle d’experiència, expressió i creativitat. El preu del taller és de 25 € al mes.


El pagament de totes les activitats és quadrimestral i els col•laboradors de CRA’P tenen descompte. Totes les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic de l’entitat ([email protected]) o trucant al seu telèfon (622 798 789). Per a més informació podeu consultar la seva pàgina web.


Edicions locals