El Recanvis Gaudí es classifica per la final a quatre de la lliga catalana EBA

L'equip de Pau García sentencia al Club Bàsquet Sant Josep de Girona a la tornada (78-66)


El Recanvis Gaudí ha aconseguit el bitllet per disputar la final a quatre de la lliga catalana EBA després de superar l'eliminatòria davant el CB Sant Josep de Girona. L'equip de Pau García va guanyar dijous a Girona (59-70) i diumenge al pavelló de Plana Lledó (78-66).


La clau de la victòria molletana va ser la defensa. Els homes de Pau García es van mostrar molt sòlids al darrere i van capturar 33 rebots. El millor jugador del partit va ser l'ala-pívot Javi Rodríguez, que va anotar 20 punts i va capturar 15 rebots. L'altre gran protagonista de l'encontre va ser Xavi Guirao amb 22 punts i 26 de valoració. Precisament Guirao ha estat fitxat aquest estiu procedent del Sant Josep Girona de LEB Or.

El partit va estar molt igualat i no es va decidir fins a un parcial favorable al Mollet de 21-11 al final del tercer quart. A l'últim període els locals es van dedicar a administrar l'avantatge que tenien al marcador. La data i el lloc de la final a quatre encara estan per determinar. El Recanvis Gaudí debutarà a la Lliga aquest cap de setmana a la pista de l'Stadium Casablanca (dissabte, 20.15h).

Edicions locals