La matrícula de l’escola de música baixa de preu

L’Ajuntament de Mollet del Vallès rebaixarà aproximadament un 20% les tarifes aprovades de l’Escola Municipal de Música i bonificarà un 50% de la matrícula per ajudar a les famílies durant aquest mes de setembre.

L’Ajuntament de Mollet va incrementar la seva aportació a l’Escola Municipal de Música per tal de mantenir aquest projecte però, tot i així, es va haver d’augmentar el preu de les matrícules i de les quotes mensuals, per assumir la reducció de l’aportació de la Generalitat. Aquesta decisió ve donada pel compromís del consistori molletà amb aquest projecte educatiu i cultural de la ciutat.

La voluntat de l’Ajuntament ha estat sempre la consolidació de l’Escola Municipal de Música i Dansa, i que assolís un prestigi indiscutible en el món de l’ensenyament i la promoció de la cultura musical, tal com s’ha aconseguit en el decurs dels seus vint anys d’història.

Fruit d’aquest compromís del consistori amb aquest projecte educatiu i cultural, l’Ajuntament de Mollet ha pres la decisió de rebaixar les tarifes un 20% aproximadament respecte les que es van aprovar i una bonificació del 50% en el preu de les matrícules per ajudar a les famílies en aquest mes de setembre. Tot i així, des de l’Ajuntament de Mollet es continuarà reclamant a la Generalitat el seu compromís amb l’Escola Municipal de Música.

Edicions locals