La gent gran celebra la festa d’inici de curs

Les inscripcions poden ser presencials o en línia, a través d’internet. Segons els cursos escollits, els usuaris hauran de fer-la un dia o un altre.

El proper dijous 13 de setembre, a 2/4 de 6 de la tarda, el Mercat Vell acollirà una festa d’inici de curs de les activitats, cursos i tallers per a la gent gran de la ciutat. Es presentaran, de la mà dels professors, totes les possibilitats per al nou curs i el sistema d’inscripció.

La Festa comptarà amb la presència de la regidora de Gent Gran, Ana Díaz, que presentarà el nou curs d’activitats, cursos i tallers per la gent gran i es donaran a conèixer les novetats del curs 2012-2013. El programa d’activitats per a la gent gran està farcit d’activitats d’àmbits ben diversos com les habilitats personals, l’expressió, les noves tecnologies, la salut i el creixement personal i les humanitats. Les inscripcions, a excepció dels cursos d’internet es faran el 19, 20, 21 i 24 de setembre, cada tarda de 2/4 de 4 a les 7 del vespre, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

Les inscripcions poden ser presencials o en línia, a través d’internet. Segons els cursos escollits, els usuaris hauran de fer-la un dia o un altre. Les úniques inscripcions què no es fan a l’OAC són les dels cursos d’Internet, que es faran a l’Ateneu Gran el dia 25 i al Centre de Serveis El Lledoner el dimecres 26 de setembre, a partir de les 17.30 h. Els cursos i activitats començaran a partir del proper dilluns 1 d’octubre.

Aquesta programació d’activitats, cursos i tallers va adreçada a persones majors de 55 anys. En total, consta de 43 cursos, dels quals el 30% seran impartits per personal voluntari. El nombre de places que s’ofereixen és de 828. Es fan cursos per a persones majors de 55 anys a L’Ateneu Gran, El Lledoner, el Centre Cívic de Can Pantiquet, el Centre Cívic de Lourdes i el CIRD Barcala.

Edicions locals