Tomás Egea, nou fixatge del CF Mollet UE

El jove porter, de 23 anys, arriba procedent de l'Equipo Ja per suplir la marxa de Cesc de Bode.

Tomás Egea ha signat aquesta setmana el seu contracte com a nou jugador del CF Mollet UE. El porter, de 23 anys i de Barcelona, és la darrera incorporació de l'equip de Jordi Muñoz i arriba per suplir la baixa de Cesc de Bode. Amb l'incorporació d'Egea, el cos tècnic i la secretaria tècnica donen per tancada les altes i baixes de la temporada 2012/2013. 

El jove porter arriba amb l'objectiu de fer-se un lloc a la titularitat del CF Mollet UE. "Fa dues setmanes que entreno amb el grup i sé que arribo amb la pretemporada feta i la temporada començada però crec en les meves possibilitats de fer-me un lloc a la titularitat", va explicar Egea després de signar la fitxa. El nou porter molletà arriba procedent de l'Equipo Ja de la Segona Catalana però abans havia jugat al Vista Alegre (de la Territorial Preferent) i s'havia format a les categories inferiors de l”AE Prat, Castelldefels i Gavà. 

L'objectiu de l'equip de Muñoz és l'ascens a la Tercera Divisió, fet que motiva al nou porter molletà. "El repte és difícil però el nivell del grup és força alt. Crec que podem aconseguir-ho però hem d'anar pas a pas", va remarcar Egea. El porter barceloní podria debutar aquest diumenge a la tercera jornada del grup 1 de la Primera Catalana al camp del CD Masnou. 

Edicions locals