El Vell Nou no puja l'IVA ni als menús ni a la carta

c/ Antonia Canet nº642 - Tel: 93 570 88 61Des de fa molts anys la ciutat de Mollet gaudeix del restaurant El Vell Nou que aposta per realitzar, dia a dia, una cuina més innovadora amb plats elaborats i amb algun distintiu especial. El restaurant ofereix menú, de dilluns a divendres, i carta on tots els plats estan basats en productes de mercat. A més a més el restaurant disposa d’una gran varietat de pizzes i pastes per a tots els gustos.

Setmana rere a setmana la carta va incorporant plats nous i modificacions per tenir sempre alerta el paladar dels seus clients i poder menjar sempre quelcom nou, tot i decidir anar al mateix restaurant. Així, El Vell Nou vol posicionar-se com el restaurant de referència entre els ciutadans de Mollet on es pot trobar qualsevol tipus de plat innovant dia a dia.

Una altra característica que fa encara més encantador al restaurant és l’oferta de vi procedent de bodegues petites. A banda, el restaurant incorpora dia a dia elements innovadors en els seus plats.

Cal tenir en compte que el Restaurant El Vell Nou, conscient de la difícil situació econòmica, ha decidit no incrementar els preus del menú i de la carta. Durant tot l’any 2012 no variaran el preu del menú diari, així com tampoc el preu del menú de cap de setmana.

Igualment, es mantenen els preus de tota la carta (pastes, pizzes, carns, peix i suggeriments, vins i postres) i els preus de les diferents propostes de menús de grup.  Amb aquesta iniciativa, El Vell Nou vol agrair la confiança de tots els clients i, alhora, contribuir també a que la situació econòmica general pugui millorar, assumint el sobrecost que suposa l’increment del tipus d’IVA. 

I tot això ho faran mantenint la qualitat dels plats i propostes gastronòmiques, gràcies també a la col•laboració que han trobat en els seus proveïdors.

Edicions locals