La Cambra de Barcelona presenta el Club Cambra al Vallès Oriental, una plataforma de negocis per a les 12.000 empreses de la comarca

El Teatre Auditori de Granollers acull més de 200 empresaris i executius en la presentació del Club Sandro Rosell apadrina el Club al Vallès Oriental La Fundació del FCB s’incorpora al Club Cambra.


Dijous es va celebrar al Teatre Auditori de Granollers la presentació del Club Cambra, a la qual van assistit al voltant de 200 empresaris i executius de la comarca, que han volgut conèixer de primera mà aquesta iniciativa impulsada per la Cambra de Comerç de Barcelona. El Club ja compta al Vallès Oriental amb gairebé 1.500 empreses associades.

El Club és una nova plataforma de negocis adreçada a les 250.000 empreses de la Cambra --de les quals 12.000 pertanyen al Vallès Oriental— i pretén donar resposta a les principals necessitats de les empreses i autònoms, com ara l’accés al crèdit, la formació i la internacionalització.

En el decurs de l’acte, han intervingut el president de la Cambra, Miquel Valls, el director-gerent, Xavier Carbonell, la delegada al Vallès Oriental Rosa Maria Lleal i el president del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell, qui ha apadrinat el Club al qual s’ha incorporat la Fundació del FCB. En la seva intervenció, el president Valls ha destacat la importància de les Delegacions per la Cambra:“ A través del Club, les cambres apropem i adaptem els nostres serveis a les empreses i ens erigim en defensors dels seus interessos i reivindicacions. En aquest aspecte, la delegació de la Cambra al Vallès Oriental te molt a dir-ne”.

El Club inclou també acords amb tercers, que ofereixen productes i serveis amb importants descomptes. Una de les mesures estrelles és la línia de finançament de 2.000 milions d’euros que ha obert “La Caixa” en exclusiva per als socis del Club. Tal i com ha remarcat Xavier Carbonell: “El club ofereix les eines i el suport que qualsevol empresa pugui necessitar per desenvolupar els seus negocis, per créixer i per connectar-se amb el món”.

Edicions locals