Deu anys de sopar solidari contra el càncer

La Fundació Oncovallès organitza un sopar solidari contra el càncer que ja arriba al seu desè any d’existència.

El divendres 28 de setembre la Fundació Oncovallès organitza el ja tradicional sopar comarcal a benefici de la lluita contra el càncer, que enguany vol compartir amb tots els assistents l’especial celebració de la desena edició.

Abans d’iniciar l’àpat, al saló principal, s’oferirà una xerrada informativa i una taula rodona que porta per títol ‘La indústria farmacèutica, present i futur’ amb el ponent Luciano Conde, Chief Operating Officer de Laboratoris Almirall, el Dr. Antonio Villaró, Chief Operating Officer de Laboratoris Ferrer; el Dr. Antoni Esteve, president d’Esteve; el Dr. Carles Vallbona, metge especialista en medicina preventiva i comunitària, professor del Bayor College of Medicine de Houston (EUA), membre del Patronat de la Fundació Hospital/Asil de Granollers i membre del Comitè Sanitari d’Oncovallès; i del Dr. Carles Hernández-Bronchud, cap del Servei d’Oncologia de l’Hospital de Mollet, vocal del Pla Director d’Oncologia del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, vocal de la ‘Comisión Nacional de la Especialidad de Oncología Médica’ del Ministeri de Sanitat i Igualtat de Madrid i membre el Comitè Sanitari d’Oncovallès.
Durant el sopar es farà un sorteig d’un quadre fet expressament per a l’ocasió i cedit pel pintor Kiku Mena.

El lloc de celebració del sopar és a l’Hotel Ciutat de Granollers, situat al carrer Turó d’en Burguet nº 2. El preu és de 60 euros i els tiquets pel sopar es podran adquirir fins el dilluns 24 de setembre trucant als telèfon següents: 93 861 10 63 i 93 870 01 67. Per a més informació podeu visitar el seu web.

Edicions locals