Un Guirao genial lidera el triomf del Recanvis Gaudí (67-72)

Els de Pau García debuten amb victòria a la pista de l'Stadium Casablanca.

El Recanvis Gaudí ha debutat a la Lliga EBA amb una treballada victòria a la pista de l'Stadium Casablanca de Saragossa (67-72). L'equip de Pau García ha completat un gran inici de temporada: classificació per disputar la final a quatre de la lliga catalana EBA i triomf a domicili a la Lliga en una pista complicada. Amb aquest resultat, el Mollet es situa setè a la classificació.


La manca de ritme de competició dels dos equips es va evidenciar en un primer quart fluix i ple d'imprecisions. Al segon període, la parella formada per Xavi Guirao, un dels millors jugadors del campionat, i Javi Rodríguez van esmicolar les opcions de victòria dels locals (31-42). A la represa, l'Stadium Casablanca va millorar en defensa i va reduir diferències, però la superioritat del Mollet en el joc interior van evitar la remuntada. Als darrers deu minuts, els homes de Pau García van gestionar bé l'avantatge. En la propera jornada, el Recanvis Gaudí rebrà al Sabadell San Nicolau al pavelló de Plana Lledó (dissabte, 18h). A més, l'equip de Copa Catalunya també va iniciar la temporada amb una victòria davant el CB Adepaf Figueres per 70 a 81.


Final a quatre de la lliga catalana EBA

Ja es coneixen els quatre equips que participaran a la final a quatre de la lliga catalana EBA. A banda del Recanvis Gaudí Mollet, també competiran el CB Tarragona, el CB Hospitalet i el Sabadell Bàsquet. Cal recordar que aquesta competició encara no té seu ni data fixada per disputar-se.

Edicions locals