Jaume Rifà presenta ‘50 anys de la gran nevada’

Presentació del 8è volum de la col•lecció ‘Fem Memòria, Sant Fost de Campsentelles, Segle XX’ a l’Auditori de l’Ateneu.

Divendres 21 de setembre a dos quarts de vuit de la tarda l’Auditori de l’Ateneu de Sant Fost de Campsentelles acollirà la presentació del llibre ‘número 8, 50 anys de la gran nevada 1962’ de Jaume Rifa. Aquest llibre, que pertany a la col•lecció molt estimada pel poble ‘Fem Memòria, Sant Fost de Campsentelles, Segle XX’,  recull 60 fotografies de la gran nevada, que va tenir lloc l’any 1962, de diferents llocs de Sant Fost, del Pont del Besòs i de Martorelles vist des de Sant Fost.

L’encarregat de presentar i moderar la presentació del llibre de Jaume Rifà serà en Josep Monterde. Rita Roca, veïna de Sant Fost i presidenta de la Societat Coral El Clavell de Mollet de Vallès, Margarita Santos, regidora de cultura de l’Ajuntament de Sant Fost i Montserrat Sanmartí, alcaldessa del poble, intervindran durant l’acte.

En la presentació del llibre es projectaran i comentaran fotografies antigues i cartells antics com la Inauguració de l’edifici de l’Ajuntament i escoles a càrrec de Francesc Macià, president de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Edicions locals