CRA’P presenta el procés de creació de (in)permanència.02 de soCos

L'associació ha acollit durant els mesos de juliol i agost a l'artista Mireia Chamalanch.

CRA’P ha acollit l’artista Mireia Chalamanch durant els mesos de juliol i agost, primer, en fase de recerca de moviment i, posteriorment, durant el mes de setembre, en fase de creació amb XGUIX, en un segon procés creatiu del seu projecte (in)permanència.

Els artistes de soCos presentaran (in)permanència.02 el proper dissabte 22 de setembre a les 19.30 a l’espai de CRA’P (carrer Anselm Clavé, 67). (in)permanència és l’intent de compartir l’instant. En la societat de la informació, de les multitasques, de la immediatesa, ens ocupa contrastar i relacionar allò evident com mirar a l’altre o escoltar el so de l’aigua, amb allò aparentment imperceptible, intuïtiu i instintiu com són els micro moviments i els micro sons.

Mireia Chalamanch ha centrat la seva recerca en l’observació del cos sota la força de la gravetat, la verticalitat, cercant i creant un esquelet que articuli el llenguatge poètic que emergeix del cos. Posteriorment, amb XGUIX, han buscat ponts entre el so i el cos i crear una unitat, on el silenci i la quietud siguin els protagonistes.

L’aforament és limitat, es prega confirmació al mail [email protected] org. Entrada lliure. Preguem als mitjans de comunicació que confirmin l’assistència prèviament al mail [email protected] o al telèfon 622 798 789.

Edicions locals