118 alumnes matriculats per al proper curs de l’Escola Municipal de Dansa

L’Ajuntament inicia el nou curs escolar de l’Escola Municipal de Dansa amb un increment de més d’un 12% en les matriculacions respecte l’any passat.

Actualment hi ha 118 alumnes matriculats per al proper curs de l’Escola Municipal de Dansa de Mollet. Aquesta xifra suposa un increment de més del 12% respecte les matriculacions del curs anterior.

L’Ajuntament inicia el nou curs escolar de l’Escola Municipal de Dansa amb un increment de més d’un 12% en les matriculacions respecte l’any passat. Als grups que hi ha aquest curs, predominen els de sensibilització i iniciació a la dansa per tal d’introduir als més petits en aquesta vessant artística i cultural.

Concretament s’ha obert un grup de sensibilització per nens i nenes de 4 anys al qual se li afegeix el de 5/6 anys, a més dels d’iniciació, i aprenentatges bàsics. Com cada any també s’ofereixen nivells de formació més avançats com són els d’aprofundiment i grups d’especialització de clàssic/contemporani i el taller coreogràfic (per joves i adults).

Edicions locals