IxM-CUP rebutja el nou Mercadona

Independents per Mollet – CUP creu que “l’aposta de l’equip de govern per les grans cadenes acabarà amb el comerç de proximitat”.

Independents per Mollet -CUP ha denunciat avui que “l’aposta del govern municipal (PSC-CiU) per les grans cadenes està condemnant a la desaparició al petit comerç de la ciutat,” amb motiu de l’atorgament, per part de la Junta de Govern, de la llicència per a la construcció d’un nou “Mercadona” a l’àrea de La Vinyota.

IxM-CUP creu que a la zona comercial de La Vinyota i la Riera Seca ja existeixen comerços d’aquestes característiques i el pettit comerç té moltes dificultats per subsistir. Gálvez, ha alertat que “augmentar encara més la concentració d’activitat comercial a la zona, provoca un augment de la mobilitat que crea més congestió i una ciutat més desequilibrada”, i ha recordat que “aquesta cadena de supermercats ja té un altre establiment a la ciutat i que recentment s’hi va inaugurar un altre molt proper en terrenys del municipi veí de Parets del Vallès”.

 

Edicions locals