L’Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal signen un conveni per oferir el Servei Comarcal de Consum

L’Oficina Comarcal de Consum estarà operativa a partir del 21 de gener i prestarà servei a persones consumidores, comerciants i usuaris de la comarca, prioritzant l’atenció dels municipis que no disposen d’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor en e

El dimecres 16 de gener, a les 13 hores, a la sala de plens del Consell Comarcal es presentarà el nou servei i es farà la signatura pública del conveni de col•laboració entre l’Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal. Hi intervindran el director de l’Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa; el conseller comarcal de Consum, Jordi Xena, i el president del Consell Comarcal, José Orive.

Des del dilluns 21 de gener, el Servei informarà les persones consumidores sobre els seus drets i deures, gestionarà les seves queixes, reclamacions i denúncies i durà a terme activitats divulgatives i de foment de l’arbitratge. Tot i que es un servei adreçat a tota la comarca, prioritzarà l’atenció d’aquells 27 municipis del Vallès Oriental que no tenen Oficina Municipal de Consum.

L’Oficina Comarcal de Consum és un servei prestat per delegació de la Generalitat i s’instrumenta i articula a través del conveni entre l’Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal.

Edicions locals