El proper Getting Contact del Sector Hàbitat busca oportunitats per dinamitzar el Vallès Oriental

El proper 21 de novembre l'Hotel Augusta de Vilanova del Vallès acollirà una sessió de cooperació i networking del Clúster de l'Hàbitat, adreçat a fabricants, proveïdors, prescriptors i agents vinculats al sector de tot Catalunya.

Aquesta sessió, organitzada pel Consell Comarcal, té com a objectiu fomentar el coneixement, la cooperació i els contactes per dinamitzar el sector de l'habitat al Vallès Oriental.

Des del 2009, el Consell Comarcal lidera, amb el suport d’ACC10 Àrea de Dinamització de Clústers i la Diputació de Barcelona, el projecte de Dinamització del Clúster de l’Hàbitat al Vallès Oriental que busca potenciar la competitivitat de les empreses del sector i generar oportunitats de negoci, ja sigui a nivell individual de les empreses o de forma col•laborativa, a través del coneixement mutu, el networking, jornades de tendències, la formació específica, etc.

Aquest projecte, cofinançat pel FEDER en el marc del Programa Operatiu de Catalunya 2007-2013, s’adreça al sector de l’hàbitat en un sentit ampli: fabricants de mobiliari interior, exterior, cuines, banys, sanitaris, aixetes, il•luminació, domòtica, tèxtil llar, etc., així com entitats i empreses vinculades a la cadena de valor del sector.

En el marc d’aquest projecte, el Consell Comarcal, juntament amb el sector, treballa per cercar fórmules que permetin, a curt i mig termini, generar oportunitats de negoci, cohesió entre empresaris, networking efectiu, generació de contactes i cooperació entre empreses.

Aquestes accions responen al fet que hi ha una necessitat real de posar en contacte directe les empreses del sector, potenciar les relacions i promoure la seva competitivitat.

La sessió Getting Contacts del Sector Hàbitat “Sessió de cooperació i networking Clúster Hàbitat”, que tindrà lloc el proper 21 de novembre al Hotel Augusta de Vilanova del Vallès, s’adreça al sector de l’hàbitat: fabricants i proveïdors, prescriptors i agents vinculats a la cadena de valor del sector de tot Catalunya.

Edicions locals