José Luis Andrade guanya l'Open Molletauto

Sergio Otero va ser el campió del no federat i el molletà Rubén Valverde de menors de 14 anys.

El passat cap de setmana el pavelló de Riera Seca i les instal·lacions de Molletauto van acollir el 7è Open Molletauto. El torneig va constar de dues categories per a tots els participants no federats, una pels menors de 14 anys i una altra on tots els participants superaven aquesta edat.  La competició es va estructurar en una fase de grups i, a continuació, eliminatòries directes.

A la categoria de menors de 14 anys no federats, el molletà Ruben Valverde va ser el guanyador, mentre que Marc Ballesta que va quedar sots-campió. Els tercers classificats van ser Joan Codina i Andreu Simón.


A la categoria Open no federats, on tots els participants eren majors de 14 anys, el campió va ser Sergio Otero de Badalona guanyant a la final a Francisco Javier Aguado de Montcada. Com a tercers classificats van quedar Weijun Chen, de Parets, i Xavier Mola, de Sant Quirze.

José Luis Andrade, del Club de Tenis Taula Borges, va ser el guanyador de la categoria Open Absolut Federats seguit per Josep Antón de la Unió Esportiva Sant Cugat. Els tercers classificats van ser un membre del Club Tennis Taula Parets i Roger Minguell, de Sabadell.

A més a més dels participants al torneig, el protagonista va ser el nou model Open Zafira Tourer, que va estar present durant la competició.

Edicions locals