Vallès Visió presenta les novetats de cara la nova temporada

Entre les novetats, destaca l’estrena d’un magazín sobre noves tecnologies, Versió Beta, la participació de personatges polítics i socials a l’espai infantil Xerrameques i també una tertúlia esportiva un cop al mes dintre del programa de debat Visions.


L’assessor del Consorci Teledigital Mollet, Feliu Tura, acompanyat pel director de Vallès Visió, Jordi Seguer, va presentar dimarts les novetats més destacades de la graella de la televisió del Vallès Oriental. Entre les sorpreses d’aquesta temporada destaca l’estrena d’un nou espai, Versió Beta, un magazín de 30 minuts dedicat a les noves tecnologies que s’emetrà tots els divendres, a les 20 hores, amb la presentació de Carles Garcia, Alba Sáez i Bàrbara Escobar. “Es tracta d’un programa que repassarà tota l’actualitat tecnològica: dispositius portàtils, mòbils, oci digital, continguts, etc. Un espai pensat per què gent que no entén molt de noves tecnologies es pugui sentir atret”, explica Carles Garcia, un dels presentadors del programa.

També el programa de debat dirigit per la periodista Neus Parés, Visions, arrenca aquesta tardor amb una nova proposta: una tertúlia esportiva que conduirà el responsable d’esports de Vallès Visió, Albert Maspons. Cada segon dijous del mes, aquest espai estarà dedicat a debatre sobre diferents qüestions esportives que afecten al nostre territori i als nostres esportistes.

Xerrameques, el programa infantil conduït per Miquel Pérez, també inclou novetats en aquest nou curs. Un cop al mes, els més petits comptaran a plató amb la participació rotatòria de cadascun dels alcaldes dels 8 municipis que formen part d’aquesta televisió per què puguin resoldre totes les inquietuds que els hi puguin sorgir als nens. Però no només podran interactuar i xerrar amb els representants polítics, sinó també amb els pares i els personatges de la vida social, cultural i esportiva del Baix Vallès.

I, com sempre, des de Vallès Visió es continua apostant pels continguts propis, pels programes de “casa”. Una oferta que garanteix que els ciutadans puguin conèixer tot allò que passa al seu voltant. L’esport continua ocupant una part important a la programació de Vallès Visió: cada dilluns, Albert Maspons, apropa l’actualitat esportiva del cap de setmana a La Jornada, i els divendres, a La Prèvia, s’encarrega de repassar l’agenda esportiva dels propers dies. A més, cada setmana a El Partit es continua transmetent el matx més destacat de la jornada i, els diumenges, es realitza un resum esportiu amb tots els resultats del cap de setmana. 


La nova programació segueix apostant pel buc insígnia de Vallès Visió, el programa de reportatges dirigit per Sara Escriu, 8Visió, que es pot veure cada dimecres. Les entrevistes arriben amb el Parlem-ne cada dimarts, amb la seva versió política conduïda pel director del canal, Jordi Seguer, i els dijous, coneixent a personatges del Baix Vallès, amb Anna Ansia i Bea Amado-Lóriga. Vallès Visió també posa l’accent a la cultura amb el programa conduït per Guadalupe Caro, El Calaix, que s’emet cada dimecres. I les càpsules on els ciutadans poden expressar les seves opinions: Què Dius? i Quitxalla, especialment adreçat als més petits. I, com no, la referència de Vallès Visió, la informació: de dilluns a divendres, a les 13.00 hores, amb Sara Escriu i a les 20.30 hores amb Laura Maestro. I els caps de setmana, resum setmanal.


Tot d’una, Vallès Visió segueix potenciant una programació de referència que vol explicar i ensenyar el què passa al voltant més pròxim, com afecta al territori l’actualitat general i també que pretén entretenir i divertir a la ciutadania.

Edicions locals