Deu professors del Japó visiten Mollet

Un grup de deu professors universitaris liderat per Manabu Kuroda han visitat la nostra ciutat per conèixer els serveis que s’ofereixen en el sector social.


Professors d’universitats de Kyoto, Shiga, Osaka, Gifu i Nagano porten a terme un projecte de recerca d’àmbit internacional sobre l’educació de nens amb discapacitat intel·lectual i la seva integració social. Mollet ha estat, juntament amb Berlín, la ciutat europea que aquest grup de professionals ha visitat per conèixer els projectes que es realitzen. Tots aquests treballadors en l’àmbit social, especialitzats en educació especial i en psicologia del desenvolupament també han viatjat per Àsia i Sud-Amèrica per complementar la recerca d’informació. 


L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, els hi ha donat la benvinguda a la Sala de Govern de l’Ajuntament, on els hi ha transmès el seu agraïment explicant que està “molt orgullós que Mollet hagi estat la ciutat escollida i que els projectes que aquí s'hi realitzen siguin exportats a altres indrets del món”. També ha assegurat que “no hi ha cap altra ciutat a Catalunya que disposi de la quantitat de serveis que hi ha a Mollet pels discapacitats”.

Seguidament a la recepció institucional els grup d’investigadors ha visitat l’Escola Can Vila i el Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats.

Edicions locals