“Des de Joventut comencem el curs amb bona nota”

El regidor de Joventut, Josep Ramon Bertolín, i l’alcalde de la ciutat, Josep Mornàs, han presentat els nous serveis destinats a Joventut pel curs 2012-2013.

La ciutat de Mollet pretén ser una ciutat activa i implicada en les inquietuds i els projectes dels, aproximadament, set mil joves d’entre 16 i 29 anys que hi ha a la ciutat. Enguany el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Mollet ha plantejat el manteniment d’activitats fonamentals pels joves com les aules d’estudi i l’oferta de tallers i cursos, entre d’altres aspectes, i ha plantejat noves vies per cobrir la demanda existent.

El regidor de Joventut, Josep Ramon Bertolín, ha explicat que “es tracta d’ampliar projectes racionalitzant-los i potenciant els que són realment necessaris en la situació actual”. En aquest sentit, l’Era, on actualment s’ubica el Centre d’Informació Juvenil, serà el punt neuràlgic per l’activitat juvenil i on es desenvoluparan les activitats que actualment es realitzen a La Nau, centre que durant el seu tancament serà reformat. D’altra banda, s’oferirà formació a escoles i professors per fomentar el desenvolupament de nous projectes i l’emprenedoria per part de l’alumnat.

També, des del Departament de Joventut s’està desenvolupant un web per reunir totes les activitats destinades al col•lectiu que es realitzen i mantenir al jove informat de totes les seves opcions. L’alcalde explica que “els joves no només busquen oci sinó que també cerquen habitatge, esport, formació, ocupació i tenen iniciatives empresarials que volen desenvolupar”. Des de l’Ajuntament es donarà suport als projectes de joves emprenedors que fomentin l’activitat jove, els hàbits saludables, l’estudi i l’emprenedoria. També, es realitzaran reunions amb els delegats dels diferents centres escolars i amb les entitats juvenils per copsar les necessitats que van sorgint i poder-les cobrir amb eficiència.

Edicions locals