En funcionament l'oficina comarcal d'intermediació hipotecària

El Consell Comarcal i la Generalitat signen el conveni per posar en marxa l’oficina comarcal d’intermediació hipotecària al Vallès Oriental

El president del Consell Comarcal, José Orive; el Secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala Roca;  i el Director de l’Agència d’Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt i Paradell signaran demà dijous el conveni que permet posar en marxa el servei comarcal d’assessorament i intermediació sobre el deute hipotecari Ofideute.

El servei Ofideute és un servei d’intermediació entre particulars i entitats financeres creat per pal•liar els efectes de la crisi en l’àmbit de l’habitatge i evitar l’exclusió social per motiu residencial. L’objectiu principal de l’Ofideute és disposar d’una eina forta d’intermediació per impedir casos de pèrdua de l’habitatge i desnonaments, i prevenir l’exclusió social per motiu residencial.

La signatura del conveni entre la Generalitat i el Consell Comarcal tindrà lloc demà dijous 20 de setembre a les 17 hores a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat (carrer Josep Tarradellas n. 2, Barcelona) en el marc d’un acte conjunt de signatura amb altres entitats i administracions locals.

Edicions locals