Ràdio Mollet estrenarà nova programació

El proper dilluns començarà la nova temporada de l’emissora local amb tres nous programes i noves incorporacions al magazín matinal ‘Posa’t les piles’.

‘Xerrades a mitja tarda’, ‘De tu a tu’ i ‘Núvol de fum’ són els tres nous programes per aquesta temporada que estaran en antena a partir de dilluns vinent. En l’àmbit informatiu continua l’espai de notícies ‘Mollet al dia’ amb les seves quatre edicions (8h, 13h, 19h, 21h), a més a més dels butlletins locals de notícies, als dos quarts.

‘Xerrades a mitja tarda’, una de les estrenes, és un programa conduït per en Pau Gil, advocat i economista, qui realitzarà una xerra pausada i tranquil·la, d’una hora de durada, amb un personatge emblemàtic de Mollet o rodalies. El programa s’emetrà el dilluns a les sis de la tarda i en redifusió diumenge a les cinc.

‘De tu a tu’, conduït per Xavier Gálcez, periodista de l’emissora, és un programa d’entrevistes que s’emetrà el dilluns i el dissabte a dos quarts d’una de la tarda (12.30h).

L’últim programa que estrena l’emissora és ‘Núvol de fum’, un espai dirigit per Jaume Muntsant, d’una hora de durada, enfocat a la música ambient i a tots els estils que l’envolten. El programa es podrà escoltar el dijous a les deu de la nit i el dissabte a partir de la mitjanit.

Durant la programació d’enguany continuarà present el magazín matinal ‘Posa’t les Piles’ que va començar a emetre’s a mitjans de setembre, conduit per la periodista Emma Balea. L’espai incorpora noves seccions: vins i caves, els dilluns amb l’experta en vi Natàlia Martínez, i propietària del celler Vinatxo ubicat al Mercat Municipal; secció elaborada pels instituts Vicenç Plantada, Mollet, Gallecs i Aigua Viva els dimecres; i una secció de literatura amb la col·laboració de la Llibreria l’Illa i la biblioteca Can Mulà els divendres.

Edicions locals