Comencen les activitats del programa de Formació i Inserció Laboral

El programa Formació i Inserció Laboral, subvencionat per l’Ajuntament de Mollet, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, comença el nou curs amb tallers i activitats.

Els cursos proposats per aquest any es basen en la recerca de feina i en el manteniment d’un edifici i la tasca de conserge. Les activitats combinen formació específica (55h), pautes per a la cerca de feina, tutories personalitzades i pràctiques en empreses (60h).

L’objectiu d’aquests cursos és dotar a l’alumne dels coneixements i dels recursos per a custodiar el manteniment dels diferents edificis on exerceixi la seva ocupació garantint la neteja i l’ordre. Referent al curs de consergeria, que és el segon any consecutiu que s’imparteix, hi ha 25 places i moltes sol•licituds per a la seva realització.

Durant aquest curs 2011-2012 a EMFO ja s’han desenvolupat cursos com els d’Atenció al client en el sector comercial i el de Cabrer/a de pisos, aquest últim amb un índex rècord d’insercions laborals arribant a més d’un 80%.

Edicions locals