Jornada de portes obertes al Museu Isern

Dissabte es podrà visitar de franc el Museu Isern, a més de gaudir de la presentació del llibre de Pere Pi ‘No Tinc 200 Anys’ i de la presentació oficial del Derbi Sport Club.

El proper dissabte 22 de setembre des de les onze del matí fins a les dues del migdia el Museu Isern obrirà les seves portes per a tots aquells curiosos que vulguin saber una mica més sobre el món de la moto. A més a més, durant tot el matí es desenvoluparan dues activitats obertes a tot el públic: la presentació del llibre de Pere Pi ‘No Tinc 200 Anys’ i de la presentació oficial del Derbi Sport Club.

Pi és una de les persones més destacades en l’esport, la tècnica i l’empresariat català dins del món de la moto i la bicicleta. Ha estat l’únic esportista que ha aconseguit ser campió d’Espanya en tres modalitats diferents de la moto: Velocitat (Derbi), Motocròs i Trial (Montesa).
Ha estat innovador de les Montesa Cappra, Cota i Enduro, fundador de l’empresa de bicicletes Monty i creador de l’esport del BikeTrial. Durant la presentació es projectaran diapositives per ampliar la seva trajectòria professional.

Seguidament a la presentació del llibre hi haurà la presentació oficial del Derbi Sport Club – Amics de la Derbi, que ha estat creat amb la finalitat de mantenir la memòria històrica de Derbi. El president del Museu de la Moto de Barcelona-Bassella, Estanislao Soler serà l’encarregat de presentar l’acte.

Edicions locals