El CEM i el Museu Abelló organitzen les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya

Les jornades es basen en una visita comentada al Menhir de Mollet i en un itinerari per Gallecs.

Divendres dia 28 i dissabte dia 30 de setembre són els dies escollits per les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya on es realitzaran activitats per conèixer el patrimoni de la ciutat. Divendres a les nou del vespre es realitzarà una visita comentada al Menhir de Mollet, situat al Jardí Literari del Parc de Can Mulà on, també, la Banda de Joves Músics de Mollet oferirà un concert.

Diumenge entre les deu del matí i les dues del migdia es realitzarà un itinerari d’uns cinc quilòmetres per Gallecs que porta per nom ‘Gallecs: paisatge, patrimoni i font d’inspiració artística’. Gallecs, és un petit tresor enmig d’un territori fortament urbanitzat. Durant l’itinerari es descobriran els paisatges que van inspirar alguns quadres del pintor molletà Joan Abelló i es visitarà l’església romànica de Santa Maria de Gallecs. El punt de trobada per a l’inici del recorregut serà el Centre Cívic de Can Borrell.

Ambdues activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. Per obtenir més informació us podeu adreçar al telèfon de l’Ajuntament de Mollet 93 571 95 00 i demanar pel Centre d’Estudis Molletans, o al telèfon del Museu Municipal Joan Abelló, 93 544 50 99.

Edicions locals