Col·lectiu Ronda oferirà una xerrada sobre les participacions preferents

El Mercat Vell serà l’escenari de la xerrada el proper dimarts a les sis de la tarda.

Les advocades Mercè Freiria i Montse Serrano, de Col·lectiu Ronda, seran les encarregades d’informar a la ciutat de Mollet sobre la problemàtica de la comercialització irregular de participacions preferents i deute subordinat per part de diferents entitats financeres. Col·lectiu Ronda és una cooperativa dedicada a l’exercici del Dret, la defensa dels legítims interessos de les persones i l’assessorament a les entitats d’economia social.

Durant la sessió s’oferirà informació sobre quines són les accions judicials que poden emprendre les persones afectades per tal d’aconseguir la nul·litat d’aquests productes i, en conseqüència, la devolució dels diners invertits. Les advocades també explicaran quin és el veritable grau de protecció que ens atorga la legislació vigent en la nostra condició d’usuaris de banca.

Segons explica la cooperativa Col·lectiu Ronda, l’objectiu d’aquesta xerrada és “assessorar els milers de persones afectades per la pèrdua de valor d’uns productes financers d’alt risc que, de forma molt habitual, van subscriure sense rebre la pertinent informació sobre els riscos que assumien”.

La sessió està organitzada per la Plataforma d’Afectats per les Participacions Preferents i Altres Productes Tòxics Bancaris.

Edicions locals